اولاد هیچ پیامبری به اندازه فاطمه(س) ظلم ندید

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، احمد جنتی امام جمعه موقت تهران در خطبه اول نماز این هفته جمعه با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا و گرامیداشت ایام نیمه خرداد درباره شخصیت بانوی دو عالم گفت: جهان اسلام داغدار و خاندان پیامبر عزادار شد و عمری را در سختی، محنت و مشقت سپری کرد.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: در حق اولاد هیچ پیامبری مانند فاطمه ظلم نشد که البته این ظلم نه از طرف کفار و مشرکان بلکه از سوی آنانی بود که لا اله الا الله هم می‌گفتند. تاریخ باید درباره این مسئله پاسخگو باشد که چرا ایشان در جوانی از دنیا رفت و فرزندشان سقط شد، هر چند تاریخ همواره سعی کرده در این باره سکوت کند.
جنتی درباره زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: این بانوی مکرمه اسلام از زمانی که چشم به دنیا گشود با سختی‌ها و مشقاتی رو به رو بود، ایشان هر روز شاهد اهانت‌ها و بی‌حرمتی ها به پدر بزرگوارش در کوچه‌های مکه بود و شب‌ها نظاره‌گر راز و نیاز عبادت پدر به درگاه خداوند و طلب صبر نسبت به این مصیبت‌ها بود.
وی ادامه داد: زمانی که پیامبر از شر اشرار در مکه رهایی پیدا کرد و به سوی مدینه هجرت کرد، زمان شکل‌گیری حکومت اسلامی در جزیرة العرب بود که دوران عزت و عظمت پیامبر و خاندانش در مقابل دوستان و دشمنان بود.
دبیر شورای نگهبان گفت: طولی نکشید که مجددا سختی‌ها به سراغ این خاندان مطهر آمد و با شکل‌گیری جنگ‌های بدر، احد و کشته شدن حمزه سیدالشهدا و ... دوباره سختی‌ها و مصیبت‌ها به سوی فاطمه زهرا(س) آمد.
امام جمعه موقت تهران گفت: البته در تمام این موارد و جریان‌ها ایشان سیر تکاملی خود به سوی حضرت حق را طی کرد و همواره خداوند را انیس و مونس خود می‌دانست و مقاماتی را طی کرد که به لقب سیدة النساء العالمین نائل آمده است.
جنتی گفت: البته پیش از این به مریم مادر حضرت عیسی این لقب را داده بودند و همان طور که در پایان سوره انبیاء که به شرح زندگی پانزده پیامبر می‌پردازد، می بینیم که حضرت مریم را توصیف می‌کند و آن را در رتبه انبیاء قرار می‌دهد اما حضرت فاطمه (س) لقب سیدة النساء العالمین می‌گیرند.
وی ادامه داد: البته با داشتن پدری چون رسول‌الله و همسری چون سیدالاوصیا و فرزندانی که یکی از آنها حضرت مهدی (عج) است و همه ما در انتظار آنیم که ایشان ظهور کند و جهان را پر از عدل و داد نماید، دریافت چنین لقبی دور از ذهن نیست.
خطیب نماز جمعه امروز تهران با اشاره به دیگر وجوه زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: ایشان انفاق فی سبیل‌الله، تلاوطت آیات خدا و مشاهده صورت رسول الله را به عنوان سه مسئله مورد علاقه در دنیا دوست داشتند.
جنتی ادامه داد: قرآن بالاترین مقام را به صابران داده است و به حق حضرت فاطمه (س) در مصیبت‌ها صبر بسیار زیادی داشت، اما مصیبتی که ایشان صبر آن را نداشت رحلت پیامبر (ص) بود و تنها چیزی که ایشان را نسبت به این مصیبت آرام می‌کرد، سخن خود پیامبر بود که فرمودند «فاطمه جان اولین کسی که از خاندان من به من ملحق می‌شود تو هستی» و این بود که فاطمه را آرام می‌کرد.
وی افزود: در ایام پس از رحلت پیامبر سختی‌های فراوانی به سوی فاطمه (س) آمد و ایشان می‌دانست که اسلام در خطر است و مسائلی چون رهبری جهان اسلام و بلاهایی که بر سر دین و قرآنی که 23 سال پیامبر برای آن تلاش کرد از مسائلی بود که آرام را از فاطمه گرفته بود.
امام جمعه موقت تهران گفت: سرانجام به روایتی 95 روز پس از رحلت پیامبر خاندان پاک او که هنوز داغ‌دار فراق رسول الله بودند در سوگ حضرت فاطمه نشستند و ایشان در وصیت خود نوشته است که «ای علی تو از همه به من اولی‌تری شبانه غسلم بده، شبانه مرا کفن کن و شبانه بدون آنکه احدی حضور داشته باشد مرا دفن کن» و این خود نشان دهنده مظلوم بودن فاطمه زهرا و ظلمی است که در حق او شده است.
نظرات 1 + ارسال نظر
کافر یکشنبه 19 خرداد 1387 ساعت 11:41 ب.ظ

www.zandiq.com

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد