خبرهایی جذاب از تلویزیون

طنز ۱۵ دقیقه ای آینه که نویسندگی نویسندگانی چون سید علی رضا حسینی، محمد هادی کاویانی و بهاره میرزاپور آن را خواهند نوشت، به موضوعات معنوی خواهد پرداخت. در پایان این طنز حجت الاسلام فرحزاد با زبانی روان و امروزی به یکی از سنتها اشاره خواهد کرد و در مورد آن سخن خواهد گفت. ناگفته نماند که امیرحسین مدرس با شعری از یغما گلرویی در این طنز خواهد خواند و اصغر همت نیز بعنوان راوی خواهد بود. این برنامه در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه اول سیما پخش خواهد شد.

شبکه دوم سیما برای ایام محرم سریال ((پریدخت)) را آماده پخش می کند. تهیه کنندگی آن را رامین عباس زاده به عهده دارد. مهدی فخیم زاده نیز سریالی طنز را برای شبکه دو سیما آماده می کند که در پاییز امسال پخش خواهد شد. این سریال ((بی صدا)) نام دارد.

و  اما شبکه سوم سیما در حال ساخت سریالی به کارگردانی رضا عطاران برای ایام نوروز است. ضمن آنکه خبرهایی مبنی بر ساخت یک سریال ۹۰ قسمتی طنز توسط همین کارگردان و بازیگر به گوش می رسد که قرار است تا چندی دیگر کلید  بخورد. مهران مدیری نیز طرح پیشنهادی خود را به شبکه سوم ارائه نموده است که در همین راستا تاکنون با سیامک انصاری و جواد رضویان برای بازی در این سریال به توافق رسیده است. جواد رضویان در مصاحبه ای کوتاه اعلام نمود که تجربه کارهای قبلی که با آقای مدیری داشته است و با موفقیت پشت سر گذاشته باعث گردیده که این پیشنهاد را بپذیرد. ضمن آنکه سریال ماه مبارک رمضان نیز به کارگردانی آقای افخمی در حال تصویربرداری است که طبق اظهارات آقای پورمحمدی مدیر شبکه سوم سیما بین  ۶۵ تا ۷۰ درصد کار آن به اتمام رسیده است.

نتایج نظر سنجی

نتایج نظر سنجی در مورد انرژی هسته ای که در تاریخ ۲۲/۴/۸۵ آغاز و در تاریخ ۲۲/۶/۸۵ به پایان رسید به شرح زیر می باشد:

تعداد شرکت کنندگان:۱۰۷ نفر

انرژی هسته ای مربوط به کشورهای پیشرفته است: ۲ رای برابر ۱٪ آرا

نیازی به انرژی هسته ای نداریم: ۷ رای برابر ۶٪ آرا

دولت می خواهد با انرژی هسته ای مردم را سرگرم کند: ۱۲رای برابر ۱۱٪ آرا

انرژی هسته ای حق مسلم ماست: ۸۶  رای برابر ۸۰٪ آرا

از کلیه عزیزانی که در این نظر سنجی شرکت نمودند، کمال تشکر را دارم و اعلام پایان این نظر سنجی را می نمایم. از همه عزیزان و دوستان درخواست دارم، در موردی خاص و مناسب پیشنهادی برای نظرسنجی دارند، اعلام فرمایند.

درآمدهای نفتی

این مطلب دوبار در وبلاگ بلاگفا درج شده است اکنون در بلگ اسکای درج می کنم. امیدوارم با نظراتتان راهنمای ما باشید.مایلیم که این مطلب را تا آخر ادامه دهید. مطلبی است که می تواند بسیاری از حقایق را برایمان روشن کند.

بسیاری از مردم در این اندیشه اند که چگونه کشوری همچون کویت می تواند درآمدهای نفتی خود را بین مردم تقسیم کند، اما دولت ما از پرداخت این پول امتناع می کند؛ و یا اینکه چگونه در دوران محمدرضا پهلوی کشور در ارزانی کامل بود و اکنون در گرانی بسر می برد. اما در این میان هیچ کس به بررسی کامل در مورد درآمدهای نفتی نپرداخت و جوابهایی در خور داده نشد. هر چند دست چندین مسئول نیز به رشوه خواری در این مورد دراز است و مبالغ هنگفتی را در این مورد و حتی قاچاق سوخت در حال بلیعیدن هستند، اما هیچ کس به آمار و ارقامی جالب که می توانست جوابگوی بسیاری از سوالات و ابهامات در این مورد باشد، نپرداخت. هر چند مسایل مهم دیگری نیز در این راه وجود داشت، که بیان آنها نیز شیرین خواهد بود.

ما در این مقاله سعی نموده ایم که به مورد اساسی که تا حال به آن کمترین توجه شده است بپردازیم. البته مورد دوم که بحث گرانی است را بدون آمار و ارقام مورد نقد و بررسی قرار خواهیم داد.

دوران قبل از انقلاب اسلامی، یعنی زمان محمدرضا پهلوی دورانی بود که مردم در آن زمان با ارزانی بی حدی روبرو بودند. همه می دانیم که جمعیت ایران در این دوره چیزی حدود ۳۵ میلیون نفر بود، و ایران چیزی در حدود ۶ میلیون بشکه نفت در روز صادرات داشت. در آن زمان نفت بشکه ۲۷ دلار داد و ستد می شد که به عبارتی سرانه هر ایرانی در روز برابر بود با۶/۴ دلار. و البته این در زمانی بود که کشورهای عربی با اسرائیل وارد جنگ شدند و به خاطر حمایت کشورهای صنعتی از اسرائیل از صدور و فروش نفت خودداری نمودند؛ بنابراین دولت ایران وقت را مغتنم شمرد و به صادرات بی رویه نفت پرداخت و غیر سهمیه ۶ میلیون بشکه ای در روز، به صادرات چندین میلیون بشکه نفت در روز به صورت اضافه نیز روی آورد و با این رویه توانست مبالغ زیادی را به اقتصاد این مملکت تزریق نماید. اما در بعد از انقلاب صادرات ما به ۳ میلیون بشکه نفت در روز کاهش یافت،- که البته نباید از بی کفایتی برخی مسئولان غافل شد- و در عین حال جمعیت ایران به تدریج افزایش یافت. و جالبترین نکته در این میان آغاز ناگهانی جنگ ایران و عراق بود. جنگی که به غیر از خرابیها، باعث گردید بسیاری از مبالغ صادرات نفتی ما صرف خرید تسلیحات نظامی گردد.- یادمان باشد که در این دوره صادرات ما به صورت کژ دار و مریض اداره می شد، زیرا جنگنده های دشمن بسیاری از نفتکش ها و پالایشگاههای نفتی ما را مورد هدف قرار داده بود-. اما مسئله مهم، پس از اتمام جنگ ایران و عراق بود. زیرا در این زمان جمعیت ایران به چیزی حدود ۵/۲ برابر افزایش یافت. و اکنون که حدود ۱۸ سال از جنگ ایران و عراق گذشته، جمعیت ایران به ۸۰ میلیون نفر افزایش یافته است. حال که جمعیت ایران افزایش یافته، قیمت هر بشکه نفت ایران به ۶۸ دلار رسیده است. حال اگر بخواهیم سرانه روزانه مردم از سهم نفت را بررسی نماییم، سرانه این کشور با توجه به صادرات ۳ میلیون بشکه نفت در روز چیزی حدود ۵۵/۲ دلار خواهد بود. توجه کنید که در دوران محمدرضا پهلوی سرانه ما طبق حساب بالا ۶/۴ دلار در روز بوده که اکنون با توجه به نرخ رشد جمعیت و نیز کسر شدن صادرات نفت حدود ۰۵/۲ دلار کسر شده است. به این موارد

 ۱- سکون اقتصادی ایران در زمان وقوع انقلاب بخاطر نشان دادن به عدم حمایت از شاه تا سرنگونی او که بیشتر منجر به تعطیلی مغازه ها، کارخانجات، ادارات دولتی و غیره شد.

 ۲- خرابیهای جنگ تحمیلی

 ۳- پیشرفت تکنولوژی که باید کشورمان نیز به واردات آن نیز مبادرت می ورزید

۴- قاچاقچیان سوخت؛ اضافه گردد.

اکنون بی انصافی است که ناگهان بخواهیم همه تقصیرات را به گردن دولت بیاندازیم و اگر بخواهیم بدون حب و بغض نیز به این مسئله نگاهی بیاندازیم باید به بی کفایتی برخی مسئولین و متاسفانه دست داشتن برخی از مسئولین دیگر در موارد غیر قانونی نیز اشاره کنیم.

اما مسئله گرانی: مسئله که مردم ما را همیشه در نگرانی و تشویش قرار داده است. اما بسیار جالب است که بدانیم که در کشور ما چیزی بنام گرانی وجود ندارد، زیرا با نگاهی به کشورهای حتی صنعتی متوجه خواهید شد که ایران جزء کشورهایی است که ارزانی در آن بیداد می کند. شاید به این موضوع اصلا توجه نکرده باشید، زیرا فشار مشکلات زندگی ممکن است به شما اینگونه القاء کرده باشد که گرانی در کشورمان بیداد می کند، نه ارزانی. پس علت اینکه در کشور ما به قشری بخصوص فشار وارد می شود چیست؟

همانطور که ادعا کردیم که کشورمان کشور ارزانی است، باید بگوییم که در اصل مردم ما قشر کم درآمد هستند، بنابراین این گرانی نیست که به ما فشار اقتصادی وارد می کند، بلکه درآمد اندک است که فشار اقتصادی را به ما تحمیل کرده است. نگویید که چه فرقی بین این دو وجود دارد! زیرا شما محصولی را که با یک قیمت خاص به تولید می کنید، هرگز با قیمتی پایینتر عرضه نخواهید کرد. حال سوالی دارم: چرا هیچ گس در این مملکت نبود که بگوید: آقایان درآمدها را بخصوص در قشر کارمند و کارگر افزایش دهید تا این فشار اقتصادی کم گردد؟

حدیث

کسی که دیگری را به کار خوب راهنمایی کند، مانند آن است که خود آن کار نیک را انجام داده است.

رسول الله (ص)

ترس آمریکا از روبرو شدن با ایران

جناب آقای جرج دبلیو بوش یکبار دیگر از مناظره با رئیس جمهور ایران شانه خالی کرد. وی که امروز در حضور جمعی از خبرنگاران حاضر بود، بار دیگر از پیشنهاد دکتر احمدی نژاد جهت مناظره در مقر سازمان ملل شانه خالی کرد، ولی با کمال پرروئی دوباره خواستار تعلیق فعالیتهای هسته ای ایران بخاطر نگرانیهای جهانی!!!!! شده است. این در حالیست که 53 کشور حاضر در اجلاس کشورهای غیر متعهد ها با قاطعیت از فعالیتهای هسته ای ایران حمایت کردند.

با سلام

دوستان عزیز!

سلامی گرم را خدمت شما عزیزان دارم. این وبلاگ در بلاگفا به آدرس

http://reza4603.blogfa.com

در حال فعالیت است. اما برای دسترسی آسانتر شما به مطالب آن وبلاگ این وبلاگ راه اندازی شده است،تا شما عزیزان راحتتر به مطالب آن وبلاگ دسترسی داشته باشید. امید آنکه این مطالب مورد قبول شما واقع شود. پس از مطالعه نظر یادتان نرود.