آخرین خبرهای رسیده از اسرائیل حکایت ازآن دارد که حزب کادیما آخرین رایزینها را برای جانشینی اولمرت، نخست وزیر کنونی اسرائیل انجام داده و این هفته این حزب با انتخابات درون حزبی او را برکنار و جانشین او را تعیین می کند.

به گزارش خبرنگار تابناک، در این شرایط خانم لیونی، وزیر خارجه پرقدرت اسرائیل از فرصت نهایت استفاده را کرده و با بیان اینکه اکنون حزب کادیما برای حفظ مشروعیت خود نیاز به تغییرات رهبری دارد و هیچ راهی برای ابقای اولمرت بعنوان نخست وزیر اسرائیل باقی نمانده، عملا پا به میدان گذاشته و خود را مطرح کرده است.
او که یکی از نزدیکان اولمرت است و بسیاری از ارتباطات خارجی دولت اسرائیل را شخصا هدایت می نماید، می گوید، به نظر او حزب کادیما نیاز دارد که انتخابات مناسب را طراحی و شرایط را بازبینی نماید.
ایهود باراک وزیر دفاع اسرائیل و رهبر حزب کارگر که ازائتلافهای کلیدی خارج از دولت با حزب کادیماست نیز روز گذشته گفته است که حزب او خواهان انتخابات جدید است.
انتخابات عمومی اسرائیل در اواخر سال 2010 انجام میگیرد، اما اگر اولمرت اکثریت آرای کنست را از دست بدهد، انتخابات نخست وزیری در زمان نزدیکتری انجام خواهد شد.
اکنون لیونی و ائتلاف حزبی آنها یعنی حزب کارگر و ایهود باراک نمیخواهند شرایط برای یک رای گیری عمومی مهیا گردد زیرا آنها می دانند در این رای گیری عمومی آنها بازی را به بنیامین نتانیاهو رهبر مخالفان خواهند باخت و این شرایط برای دو حزب کارگر و کادیما مناسب نیست.
اوی دیتجر،وزیر امنیت داخلی و همچنین دو عضو کابینه یعنی شائول موفاز و میر شیتوریت از رقبای جدی لیونی در حزب کادیما محسوب می گرددند.

مشکل دیگر لیونی عدم وجود قونین مربوط به جانشینی رهبری حزب کادیما در اساسنامه این حزب است که در سال 2006 توسط آریل شارون نگاشته شده است.
تالنسکی، بازرگان صهیونیست امریکایی در دادگاه شهادت داده بود پولی را که به صورت نقدی به اولمرت داده است، او برای اجاره هتلهای گران قیمت و همچنین استفاده از هواپیماهای خصوصی برای کارهای شخصی اش استفاده کرده است و عملا برای اهداف حزبش از این پولها استفاده ننموده است.
در این حال اولمرت که این هفته قصد دارد به امریکا برود و خود را با سفرها و ملاقاتها با سران کشورها سرگرم نماید، اعلام کرده وقتی از قدرت کنار می کشد که دادگاه او را محکوم کرده باشد.
اما لیونی قصد دارد خاطرات خانم گلدامایر، نخست وزیر پیشین اسرائیلیها را در اذهان آنها بازنمایی کند و بگوید که زنان اسرائیلی نیز مانند گلدامایر می توانند مقدرات حکومت صهیونیستها را در دست بگیرند.
دورخیز خانم لیونی که از سال قبل برای دراختیار گرفتن قدرت در اسرائیل آغاز شده بود، اکنون به مرحله نهایی خود رسیده است و با محبوبیتی که او در نزد صهیونیستها دارد بنظر میرسد که در انتخابات درون حزبی گوی سبقت را از اولمرت در اختیار گرفته و او را به کناری زده و با ائتلافات حزبی بتواند بدون انتخابات عمومی که حزب کادیما بازنده اصلی آن است، قدرت را در اسرائیل بدست بگیرد.
سلام دوست عزیز وبلاگ جالبی داری امیدوارم موفق بشی.
اگر مایلی تبادل لینک کنیم؟