در «پایان اسرائیل» چه گذشت؟

همایش بین‌المللی پایان اسرائیل، دیروز با سخنرانی «خالد مشعل»، نماینده و رئیس دفتر سیاسی دولت حماس در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران آغاز شد؛ این همایش بین‌المللی به همت جنبش عدالتخواه دانشجویی و همکاری بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس»، با بیان این‌که ملت فلسطین، هرگز دشمن صهیونیستی را به رسمیت نخواهد شناخت، تأکید کرد: دوران جدید مقاومت و پایداری آغاز شده است. خالد مشعل با بیان این مطلب گفت: ملت ایران، شما بدانید از حرکت ملتی حمایت می‌کنید که این حرکت پیروزی آفرین است. شما از فلسطین حمایت می‌کنید، چرا که فلسطین قلب تپنده جهان اسلام و به تعبیری قبله‌گاه نخست مسلمانان است.

وی گفت: فلسطین رزمگاه بزرگان است و بی شک، ایران با این مواضع اصولی که در برابر آرمان فلسطین در پیش گرفته شده، جایگاه بالاتری پیدا خواهد کرد. وی در پایان پس از درود و تهنیت به مقام رهبری و ملت ایران و قدردانی از همه دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: بی شک، تهدیدات آمریکا علیه ایران و مسلمانان، رو به زوال خواهد رفت.
در ادامه این همایش، میزگرد اول این همایش با موضوع راهکارهای حمایت از مردم فلسطین و کمک برای نابودی اسرائیل با حضور مهمانان و اساتیدی از کشورهای ونزوئلا و شیلی برگزار شد.

استاد «خلیل ساهوری»، از کشور شیلی با اشاره به تاریخچه‌ای از فعالیت‌های صهیونیست‌‌ها در منطقه آمریکای لاتین گفت: از زمان دیکتاتوری پینوشه، صهیونیست‌‌ها تلاش‌‌های گسترده‌ای را برای نفوذ در منطقه شیلی آغاز کردند که در اوایل، بیشتر این فعالیت‌ها اقتصادی بود و به تدریج نفوذ آنها افزایش یافت، به گونه‌ای که بسیاری از منابع آب شیرین شیلی را از راه فعالیت‌های اقتصادی تبهکارانه، از آن خود کردند.

«یوسف نورانی»، دیگر مهمان این میزگرد با گفتن این‌که صهیونیزم به دنبال سلطه بر دنیاست، به فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی صهیونیست‌‌ها در ونزوئلا اشاره کرد و گفت: صهیونیست‌‌ها می‌خواهند جوانان ما را به فحشا و فساد بکشانند و از این راه، استعمار فکری و فرهنگی خود را گسترش دهند.

در ادامه این همایش، کلیپ ویژه پایان اسرائیل با موضوع اجماع جهانی علیه اسرائیل و به تصویر کشیدن تظاهرات و راهپیمایی‌‌های ضد صهیونیستی و ضد اسرائیلی در کشورهای گوناگون جهان، پخش شد که مورد استقبال حاضران در سالن قرار گرفت.

میزگرد دوم با حضور مهمانان و اساتیدی از کشورهای مراکش و اندونزی و حجت‌الاسلام غریب رضا از ایران برگزار شد. در این میزگرد، «عبدالحریم بوسته» از مراکش، با سپاس از ملت ایران به خاطر حمایت از ملت و دولت فلسطین، خواستار حمایت همه کشورهای عربی و اسلامی از ملت و دولت فلسطین شد.

وی در ادمه گفت: ما دو روز در سال «یوم نکبة» داریم؛ یکی سالروز راه‌اندازی رژیم نامشروع صهیونیستی و دیگری، فروپاشی اندلس که توجه و تحلیل این دو مسأله، می‌تواند راهگشای بسیاری از مسایل جهان اسلام باشد. وی در ادمه افزود: امنیت در جامعه، از فاکتورهای بسیار مهم برای یک جامعه و هر محیط اجتماعی دیگر است و هم‌اکنون این عامل حیاتی در سرزمین‌‌های اشغالی، به پایین‌ترین حد خود در شصت ساله گذشته، یعنی      4 تا 5 درصد تنزل پیدا کرده و این بدان معناست که دیگر ساکنان سرزمین‌‌های اشغالی، احساس ناامنی شدیدی می‌کنند که این بعد پیروزی حزب‌الله در جنگ33 روزه بسیار مشهود بوده است و سران این رژیم با برپایی این جشن‌‌ها به دنبال احیای روحیه شکست خورده و از بین بردن احساس ناامنی ساکنان سرزمین‌‌های اشغالی هستند.

«صالح لپاضی» از کشور اندونزی، با انتقاد از مسئولان و دولت اسلامی ایران به خاطر فعالیت شرکت‌‌های صهیونیستی «نستله» و «کوکاکولا» در ایران، خواستار جلوگیری از فعالیت این شرکت‌‌ها در ایران شد و در ادامه گفت: ایران به عنوان نماد مقاومت جهان اسلام باید در مبارزه با کالاهای صهیونیستی، در برابر آمریکا و صهیونیزم پیشرو و جلودار باشد.

وی در ادامه افزود: ما همایش و کنفرانس‌‌های ضد صهیونیستی بسیاری در کشور اندونزی برگزار کرده‌ایم، ولی اینها به تنهایی کافی نیست. ما نیازمند اتحاد جهان اسلام برای پایان بخشدن به حیات سیاسی و اقتصادی اسرائیل و رهایی قدس شریف هستیم و همچنین با انتقاد از دانشجویان ایران و جهان اسلام گفت: دانشجویان ایرانی و دیگر کشورهای اسلامی، هیچ همکاری و تلاش جدی و مؤثری برای پویایی و حل مسایل جهان اسلام نداشته‌اند؛ این شرایط مطلوب نیست و باید تغییر پیدا کند.

حجت الاسلام غریب رضا، مدیر یک مرکز دینی در حوزه گفت‌وگوی ادیان در قم که به نمایندگی از ایران در این میزگرد حضور داشت، در ادامه این میزگرد، با اشاره به تشنگی ملت‌‌های جهان به مفاهیم سرشار اسلام ناب امام خمینی گفت: با انتقاد از کم‌کاری‌‌هایمان در حوزه صدور انقلاب و معرفی انقلاب اسلامی به جهانیان، خواستار توجه هر چه بیشتر مسئولان ذیربط به این موضوع و به ویژه دانشجویان فعال در عرصه جهان اسلام شد.
وی در ادامه داد: انقلاب اسلامی ما قلوب بسیاری از شیفتگان آزادی و عدالت و آزادگان جهان به ویژه ملت‌‌های مسلمان را گشود و باعث بیداری در جهان اسلام شد.

مدیر مرکز دینی گفت‌وگوی ادیان در ادامه گفت: مسأله فلسطین، دیگر موضوعی عربی و یا اسلامی نیست، حتی دیگر کشور‌های غیر اسلامی و دیگر ادیان نیز جنایات این رژیم را محکوم می‌کنند. وی از عملکرد برخی علمای شیعه و سنی در قضیه فلسطین انتقاد کرد و گفت: مسأله فلسطین جنگ شیعه و سنی نیست، بلکه باید مسأله فلسطین به عنوان حلقه میانی وحدت اسلامی میان کشورهای عربی و اسلامی باشد، چرا که اسرائیلی‌‌ها و صهیونیست‌ها به دنبال ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی و دیگر ادیان هستند و باید از این اختلاف‌‌ها پرهیز کرد.
یکی از دانشجویان به نمایندگی از دانشجویان ایرانی، متنی را به زبان عربی خواند و آن را تقدیم ملت مظلوم فلسطین کرد.

در ادامه این همایش، حاج «ابوحسن زعیته»، نماینده حزب‌الله لبنان در ایران، سخنرانی کرد و با اشاره به اهمیت پیروزی حزب‌الله در جنگ 33روزه و همچنین شرایط سیاسی داخل لبنان گفت: حزب‌الله برای همه این حوزه‌‌ها برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری کرده است و افزود: یک حرکت برای پایداری و ثبات باید در سه حوزه فرهنگ، امنیت و حوزه سرزمینی برنامه‌ریزی کند که هم‌اکنون این موضوع سران اسرائیل را به وحشت انداخته و همچنین این عملکرد دقیق و هوشمندانه، باعث گسترش نفوذ حزب‌الله در قلوب و افکار ملت لبنان شده است.

وی با اشاره به سخنان سید حسن نصرالله گفت: سال گذشته، سید حسن به ما گفت و وعده داد که روند پایان اسرائیل با نخستین شکست این رژیم آغاز شده و شکست‌‌های پی در پی در انتظار اسرائیل است.
وی در ادامه، بر یکپارچگی و اتحاد جهان اسلام تأکید کرد.
آخرین میزگرد این همایش، با حضور مهمانانی از کشورهای هلند، آمریکا و هندوستان برگزار شد.

در این میزگرد، استاد «قلبی حسین» که به نمایندگی از کشور هندوستان حضور داشت، گفت: اسرائیل با شکست سیاسی و نظامی در جنوب لبنان و نوار غزه، در ضعیفترین وضعیت تاریخ خود قرار گرفته و دیگر کشورهای اسلامی، انتظاری ویژه از ایران دارند و باید دولت و مردم ایران برای وحدت و اتحاد در جهان اسلام پرچمداری کنند.
در ادامه، «مترویچ» از کشور آمریکا در آغاز سخنانش با لحنی طنزآلود از نبود پرچم آمریکا در میان پرچم دیگر کشورها گله کرد و گفت: احتمالا اگر پرچم آمریکا اینجا بود، به آتش کشیده می‌شد و همچنین افزود: باید به این نکته توجه داشت که اقلیت صهیونیست آمریکا، صحنه‌گردان اصلی سیاست‌‌های آمریکا و جورج بوش همچون مترسکی در دستشان است.

وی با انتقاد از نظام بانکی آمریکا گفت: صهیونیست‌‌های آمریکا، مردم این کشور را با وام‌‌هایی که می‌دهند، تا آخر عمر برده خود ساخته‌اند و با آنها بازی کرده و سیاست‌‌های اقتصادی خود را پیاده می‌کنند. وی به عنوان راهکار نابودی اسرائیل بیان داشت: حیات سیاسی اسرائیل، وابسته به سرمایه‌داران صهیونیست آمریکایی است و ما می‌توانیم با روشن کردن و آگاهی بخشیدن به مردم آمریکا، ریشه صهیونیزم و بالتبع اسرائیل را بخشکانیم.
 
استاد «روهان بهشتی»، مدیر یک مرکز اسلامی، از کشور هلند به عنوان آخرین مهمان این همایش در ادامه این میزگرد گفت: ما نباید از ابعاد گسترده و پیچیده صهیونیزم بین‌الملل غافل شویم و نیز نباید آن را تنها در بعد سیاسی و مسأله فلسطین خلاصه کنیم، بلکه باید به ابعاد فرهنگی و اقتصادی این غده سرطانی و حامیان صهیونیستی‌اش توجه بیشتری کنیم. پشت صحنه توهین‌‌های زشتی که به پیامبر اسلام (ص) و امام علی (ع) و قرآن در کشور هلند صورت گرفت، سران صهیونیزم بین‌الملل بودند، چرا که مثلا سازنده فیلم فتنه در پنج سال، بیش از پنجاه سفر به سرزمین‌‌های اشغالی داشته است.

 وی همچنین از برنامه‌ریزی سران صهیونیزم برای به فساد و فحشا کشاندن و نابودی فرهنگ‌های ملی و دینی خبر داد؛ بهشتی نیز از دانشجویان ایرانی و مسلمان به دلیل ارتباط نداشتن با دیگر کشورها انتقاد کرد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد