اوباما :راه حل نظامی برای دفاع از اسرائیل برابر ایران، روی میز ا

باراک اوباما در اولین سخنرانی خود پس از مطمئن شدن از انتخاب به عنوان نامزد حزب دموکرات،در آیپاک (AIPAC) لابی صهیونیستهای آمریکا حضور یافت و با سخنانی تند و تیز که تشویق صهیونیستها را به همراه داشت، به آنان قول داد که هرچه در توان دارد، برای منزوی کردن ایران به کار خواهد بست.

به گزارش خبرنگار تابناک، این مواضع علاوه بر محل صحبت وی به زمانی بر نمی گردد که اوباما سعی دارد رای هواداران جمهوریخواه را هم کسب کند.

اوباما آمده بود تا به بزرگترین سازمان اسرائیلی فعال در آمریکا که « بزرگترین لابی اسرائیلی » در این کشور به شمار می رود ، اعلام کند که برای حفاظت از امنیت اسرائیل، همه گزینه ها و از جمله گزینه نظامی را بر روی میز دارد.

باراک اوباما در سخنرانی ای که ساعتی پیش در برابر رهبران ایپاک انجام داد، به شکل کاملا صریح و روشن اعلام نمود که برتری نظامی اسرائیل در منطقه خاورمیانه با هدف حفظ امنیت اسرائیل باید ادامه یابد . وی بزرگترین خطر برای امنیت اسرائیل را ایران برشمرد و از تریبون سازمان ایپاک تهدیداتی پیاپی علیه ایران فرستاد.

کاملا روشن بود که اوباما به خوبی فهمیده است بی اتکا به لابی بزرگ صهیونیستی در آمریکا، هرگز دروازه های کاخ سفید به رویش گشوده نمی شود . این مواضع بسیار تند اوباما در حالی علیه ایران اتخاذ گردید که یک روز پیش از او « مک کین » نامزد ریاست جمهوری جمهوریخواهان نیز در برابر رهبران ایپاک مواضعی مشابه علیه ایران اتخاذ کرده بود.

اما با مقایسه مواضع این دو روشن می شود که اوباما به رغم «دعوت به گفتگو ولو با دشمنان» مواضعی بسیار شدید اللحن تر علیه ایران اتخاذ کرده است. وی در برابر رهبران ایپاک به ایران پیام داد که به درستی اوضاع را بررسی کند و خود را در برابر مواضع سخت تر قرار ندهد.

وی تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از سوی کنگره آمریکا را اقدامی به حق توصیف نمود و اعلام کرد که به منظور برخورد با ایران دست به اقداماتی جدیدتر خواهد زد که یکی از این گزینه ها می تواند بکارگیری زور باشد .

به سختی می توان ادعا نمود که « اوباما » مواضعی نمایشی به منظور کسب کاندیداتوری ریاست جمهوری حزب دمکرات آمریکا در پیش گرفته است . وی که با حالتی کاملا حماسی در برابر نمایندگان ایپاک سخن می گفت، نشان داد که حزب دمکرات آمریکا به رغم مخالفت گسترده با سیاست های جنگ طلبانه جورج بوش اما همچنان در راستای دفاع از امنیت اسرائیل در منطقه، به راحتی گام به میدان برخوردهای نظامی نیز می گذارند .

وی در عین حال تاکید کرد که به عنوان رییس جمهور آمریکا اولین گام را برای مذاکره با رهبران ایران برخواهد داشت تا کاری را که اروپا هم نتوانسته را عملی کند.

اوباما همچنین تداوم حضور سربازان آمریکا در عراق را به سود ایران دانست و حمله آمریکا به عراق را موجب تقویت افراط گرایی خواند که یکی از نشانه های آن انتخاب احمدی نژاد در ایران دانست.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد