آمریکا تلاش می‌کند به جای اسراییل، ایران را خطرناک معرفی کند

یک فعال سرشناس سیاسی در انگلیس گفت : دولت آمریکا برای تغییر مسیر نگرانی‌های منطقه‌ای از زرادخانه هسته‌ای اسراییل به سوی ایران تلاش می کند.


خانم بتی هانتر دبیر کل سازمان کارزار برای همبستگی با فلسطین روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در لندن از اظهارات اخیر جیمی کارتر رییس جمهور پیشین آمریکا درباره وجود بیش از ‪ ۱۵۰‬کلاهک هسته ای در زرادخانه رژیم صهیونیستی و ضرورت مقابله بین‌المللی با سیاست‌های ضدبشری آن رژیم استقبال کرد.

هانتر در این مصاحبه گفت : کارتر برخلاف دیگر رهبران غربی پرده پوشی و کتمان مظالم وحشتناک علیه فلسطینی‌ها را تا حدودی کنار گذاشته است .

رییس جمهوری پیشین ‪ ۸۳‬ساله آمریکا هفته گذشته در جریان جشنواره ادبی هی آن وی در ولز اعلام کرد، غرب در شرایطی از برنامه هسته‌ای ایران احساس خطر می‌کند که آمریکا و روسیه هریک بیش از ‪۱۲‬هزار سلاح هسته‌ای ، انگلیس و فرانسه چند صد سلاح اتمی و اسراییل نیز بیش از ‪ ۱۵۰‬سلاح هسته‌ای در اختیار دارند.

کارتر همچنین در بخش دیگری از سخنانش محاصره نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی را به عنوان یکی از مهمترین جرائم حقوق بشری کنونی بر روی زمین توصیف کرد و کوتاهی اتحادیه اروپا را در حمایت از آرمان فلسطینیان مایه شرمساری دانست .

خانم هانتر تاکید کرد: در حالی که در خاورمیانه فقط اسراییل دارای زرادخانه هسته‌ای است ، رهبران واشنگتن صلاح دیده‌اند تا با برپایی یک برنامه از پیش طراحی شده ، به دروغ خطر اسراییل را پنهان کرده و ایران را به عنوان منبع خطر هسته‌ای در منطقه جلوه دهند.

به گفته این فعال سیاسی ، همه رهبران کشورهای غربی از جمله
سیاستمداران انگلیسی از اغلب واقعیاتی که کارتر درباره مظلومیت مردم فلسطین و ستم اسراییل می‌گوید باخبرند، ولی هیچ یک از این رهبران جرات بیان این واقعیت‌ها را ندارند.

دبیر کل کارزار برای همبستگی با فلسطین تاکید کرد: جهان از سه هدف اصلی فلسطینی‌ها شامل خروج اسراییل از اراضی اشغالی ، تاسیس یک دولت کاملا مستقل فلسطینی و بازگشت آوارگان و پناهندگان فلسطینی به میهن خود آگاه است ، ولی هیچ کس برای رسیدن به این اهداف تلاش جدی نمی‌کند.

خانم هانتر تاکید کرد، باوجود ادعای رژیم تل آویو در تصمیم جدی برای رسیدن به صلح پایدار با فلسطینی ها، این رژیم شش دهه پس از اشغال فلسطین ، برخلاف قوانین بین‌المللی هنوز به بهانه‌های مختلف از پذیرفتن حق طبیعی بازگشت هفت میلیون آواره فلسطینی به میهن و زادگاه پدری خود امتناع می ورزد.

دبیر کل کارزار برای همبستگی فلسطین از ماده ‪ ۱۳‬اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده پنج کنوانسیون مبارزه با تبعیض نژادی ، ماده ‪ ۱۲‬کنوانسیون حقوق مدنی و سیاسی ، ماده ‪ ۴۹‬کنوانسیون چهارم ژنو، بند سوم بیانیه سازمان ملل درباره حقوق آوارگان ، بند ‪ ۱۱‬قطعنامه ‪ ۱۹۴‬مجمع عمومی سازمان ملل و قطعنامه‌های ‪ ۲۳۷‬و ‪ ۳۲۳۶‬مجمع عمومی به عنوان بخشی از مستندات ضرورت تمکین اسراییل از بازگشت آوارگان فلسطینی به میهن خود یاد کرد.

خانم هانتر وضعیت کنونی در اسراییل را مصداق واقعی و دقیق آپارتاید و تبعیض و جدایی قومیتی دانست و گفت : برخی از مسایلی که امروزه در اسراییل و اراضی اشغالی وجود دارد حتی در دوران حکومت نژادپرست آفریقای جنوبی نیز سابقه نداشته است .

وی از نادیده گرفتن حق دیدار با خانواده ، ممنوعیت تردد، ممنوعیت اشتغال ، ایجاد مناطق محصور برای اسکان فلسطینی‌ها و ممنوعیت خروج آنان از این مناطق ، مصادره غیرقانونی اراضی فلسطینی‌ها و انتقال آن به شهرک نشینان یهودی و ایجاد محدودیت ازدواج یهودیان با فلسطینیان به عنوان نمونه‌هایی از تبعیض نژادی نهادینه توسط اسراییل یاد کرد.

نظرات 1 + ارسال نظر
همسایه جمعه 17 خرداد 1387 ساعت 12:35 ق.ظ http://manbito.blogsky.com

مشکل آمریکا با ما دولت هامون نیست اینها از مهدی موعود میترسن

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد